Klubaftale

Dette kan din klub bl.a. få hvis I vælger, et klubsamarbejde med Klubpartner:

– Klubbens egen webshop for medlemmer – udvalget vælges i samarbejde mellem Jeres klub og Klubpartner
– Klubpartner giver Jeres medlemmer 5% rabat på alt i klubbens webshop og klubben 5% af omsætningen fra klubbens webshop, i klubbonus til fremtidige indkøb (afregnes årligt)

ELLER

– Klubpartner giver Jeres klub 10 % af omsætningen fra Jeres webshop i klubbonus til fremtidige indkøb (afregnes årligt)
– Store besparelser i forhold til en traditionel klubaftale
– Kvalitets tøj – og materialer fra anerkendte danske og udenlandske leverandører
– Foreningserfarne klubpartnere, der er klar til, at rådgive Jeres klub i forhold til tøj – og materialevalg
– Mulighed for klubmerchandise (halstørklæder, huer og lign.)
– Yderligere faste rabatter på indkøb
– Gode introtilbud når i indgår Jeres aftale med Klubpartner

Klubpartners primære tøjmærke er Joma

Joma er et spansk tøjmærke, som leverer tøj til store udenlandske klubber som Valencia, Getafe og Fiorentina. Udover tøj kan man også få diverse udstyr, som støvler, benskinner, fodbolde mv.
Netop fodboldene har vi personligt testet her hos klubpartner og der findes flere modeller af god kvalitet til en rigtig god pris i forhold til konkurrerende danske og udenlandske mærker.
Joma har et spændende sortiment af farverigt og designmæssigt interessant tøj. Hos Klubpartner har vi udvalgt 8 forskellige designs Jeres klub kan vælge i mellem. Til de 8 trøjer kan man vælge mellem tre forskellige shorts. Derudover har Joma et spændende udvalg af helfarvede målmandssæt i farver man næppe møder en modstander der spiller i.
Sidst men ikke mindst har vi også et stort udvalg af Joma træningstøj, klubdragter mv. klubben kan vælge mellem når der skal sammensættes en tøjpakke til den personlige webshop.

Udover tøj, bolde mv. fører vi også det udstyr din klub har brug for på træningsbanen; kegler, kegletoppe, overtræksveste, koordinationsstiger og meget mere

Kort sagt – vi har alt det tøj og udstyr din sportsforening har brug for.